welkom in de

WERELD VAN ROBUUST

Even genieten van het moment en het nu. Hoe vaak doen we dat? Weg uit de drukte en tijd voor jezelf, partner, vrienden of kinderen maken.

“THE MORE YOU CELEBRATE YOUR LIFE, THE MORE THERE IS IN LIFE TO CELEBRATE”

ROBUUST koestert dit soort momenten en zorgt dat alle zintuigen ook écht genieten; van ons sfeervolle ambiance tot vernieuwend en culinair assortiment. ROBUUST staat voor eigentijds, toegankelijk, goede prijsstelling, bereikbaar en de kwaliteit en gasten die beide centraal staan. s’ Ochtends, s’ middags of s’ avonds, ons team van gepassioneerde professionals staan klaar. En natuurlijk is het betaalbaar, want eten en genieten op niveau hoeft volgens ons niet duur te zijn.

Heeft u een allergie? Meld het ons.

verantwoord

genieten

Wij gebruiken verse ingrediënten en pure grondstoffen zonder rare toevoegingen en doen zaken met veelal lokale versleveranciers. Zo verrijken wij onze kaart met verrassende producten uit onze eigen regio. Je zult versteld staan wat onze omgeving te bieden heeft. Ons rundvlees bijvoorbeeld komt van IJsselsteinse bodem. We hebben heel bewust gekozen voor het rundvlees van de dubbeldoel koeien. Het is verantwoord en direct van de bron! Waarom zou je van ver halen wat je om de hoek kunt krijgen?

0
ambachtelijke producten
0
enthousiaste medewerkers
0
soorten bieren